WORKSHOPS

Taart_12.jpg

CUSTOM CAKE & FOOD FOTOGRAFIE

Wil jij zowel je cake design én je food fotografie skills verbeteren in 1 dag? Marigoldtwelve & Zoete Kruimels slaan de handen ineen tijdens deze allround workshop voor wie zijn/haar vaardigheden naar het volgende niveau wil tillen!

Tijdens deze dagworkshop krijg je van Vera een masterclass custom cake maken in Zoete Kruimels stijl. Mariëlle neemt je mee in de wereld van food fotografie en leert je alle ins en outs over hoe jij de perfecte foto's maakt van je baksels.

 

CUSTOM CAKE & FOOD FOTOGRAFIE

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop leer je alles wat je moet weten over het creëren van een unieke custom cake in Zoete Kruimels' stijl en leer je alle ins en outs op het gebied van food fotografie van Marigoldtwelve. 

Wat ga je leren?

- De basis technieken over hoe je een custom cake moet vullen en strak afsmeren. Ook leer je de zogeheten 'watercolour' techniek en hoe je een taart moet afwerken met verse bloemen.

- Je leert hoe je om moet gaan met de camera* en welke instellingen je het beste kunt gebruiken. Ook leer je hoe je de taart in de compositie kan vastleggen en hoe je het beste je licht kan gebruiken. 

Voor wie is het?

Voor iedereen die zijn of haar vaardigheden naar het volgende niveau wil tillen. Wat ervaring met taart decoratie en fotografie is een pré, maar zeker geen vereiste. 

Wanneer is het?

[nieuwe datum begin 2022]

Inclusief:

- Koffie/thee en lekkers bij ontvangst

- Heerlijke gezonde lunch

- Lightroom pre-sets van Marigoldtwelve

- Zoete Kruimels' botercreme recept

- Goodiebag 

- Een custom cake t.w.v. €50,- en prachtige foto's voor je portfolio

 

€ 325 p.p.

Max. 4 personen

* Je kunt je eigen (spiegelreflex of digitale systeem) camera meenemen, maar er is er ook 1 beschikbaar voor gebruik.