WEDDINGS

by amber spits photography.jpg

DE MOOISTE DAG VAN JE LEVEN VERDIENT IETS SPECIAALS

De tijd van plannen en voorpret kan beginnen. Jullie bruidstaart is daar natuurlijk onderdeel van! Onze bruidstaarten zijn uniek en op maat gemaakt, helemaal afgestemd op jullie wensen. ​Of dacht je aan een complete sweet table?

Hieronder vind je alle stappen tot jullie perfecte bruidstaart. Bekijk ons portfolio en maak een afspraak voor een proeverij in onze Bakery & Cake Studio.

STAP 1:

DE DATUM & PROEVERIJ

Stuur ons een mail of bel om te checken of jullie grote dag nog beschikbaar is. De dagen in het bruidsseizoen lopen snel vol, zorg er daarom eerst voor dat je ruim van tevoren de datum bij ons vastlegt.

Dan kan de voorpret beginnen! We organiseren een gezellige proeverij waarbij jullie onder het genot van een kopje koffie of thee, 5 verschillende smaakcombinaties kunnen komen proeven in de Bakery & Cake Studio. Samen bespreken we alle wensen & details.

De kosten voor de proeverij zijn eenmalig €25,-. Wanneer de opdracht doorgaat, trekken we dit van het totaalbedrag af.  

STAP 2:

OFFERTE & AFSTEMMING

Na de proeverij brengen we een offerte uit die jullie per mail van ons ontvangen. Daarin nemen we alle wensen & details mee, met een moodboard voor de taart of sweet table van jullie grote dag.

 

Als jullie akkoord zijn moet de offerte worden bevestigd per mail. 

De offerte is geldig tot 14 dagen na akkoord, waarbinnen de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag dient te worden voldaan. 

Let op! De taart is pas definitief gereserveerd op het moment dat de eerste aanbetaling is ontvangen. De overige 50% dient te worden voldaan tot uiterlijk 30 dagen voor levering op de grote dag.

 

Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

STAP 3:

DE GROTE DAG

Het is zover, jullie grote dag is aangebroken! Wij zorgen voor afstemming met de locatie en andere partijen en zorgen ervoor dat de taart op het juiste tijdsstip, op de juiste plek terecht komt.

 

Vaak bouwen we de taart op de locatie op en moeten we nog wat 'finishing touches' geven. Hoe dan ook; wij zorgen ervoor dat de levering soepel verloopt zodat jullie kunnen genieten van jullie grote dag! 

PORTFOLIO