WORKSHOPS

ZOETE KRUIMELS X LEOTEA

Onder de deskundige begeleiding van thee sommelier Leoni wordt je onder gedompeld in de wereld van thee en hebben we verschillende workshops en thee  samengesteld.

Neem contact op
 

WAT BIEDEN WE AAN?

THEE ONTDEKKING

Tijdens deze mini-theeproeverij met lekkere Zoete Kruimels hapjes geniet je van verschillende theeën, terwijl je uitleg krijgt over de verschillende theesoorten. Je leert onder meer hoe je het perfecte kopje thee zet, waarom rooibosthee eigenlijk geen thee is en wat de aanslag in je theekopje veroorzaakt. Laat je verrassen en verwennen! Je zult thee leren kennen als een veelzijdige drank.

Voor 6 tot 8 personen

€ 35,- p.p. (1, 5 uur)  

---

Beschikbare data:

- Op aanvraag (min. 6 personen)

HIGH TEA 2.0

Tijdens de High Tea 2.0  kom je alles te weten over high tea en thee. De proeverij bestaat uit drie gangen van huisgemaakte lekkernijen. Bij elke gang worden twee bijpassende theeën geserveerd. Ondertussen wordt door de theesommelier uitleg gegeven over alle ins en outs van high tea en thee. Zo komt u er onder meer achter wat het verschil is tussen een high tea en een afternoon tea, in welke volgorde een high tea wordt geserveerd en welke thee het beste bij welk high tea gerecht past.

6 tot 8 personen

€ 45,- (2,5 uur)

Beschikbare data:

- Vrijdag 5 november 14.00 uur

- Zaterdag 13 november 14.00 uur 

- Of op aanvraag (min. 6 personen)

 

WORKSHOP 'HOMEMADE ICE TEA'

Thee hoeft helemaal niet altijd zo heet gezet en/of gedronken te worden. IJsthee kennen we allemaal maar dan zijn het vaak de zoete fabrieksversies vol suiker en geur- en smaakstoffen. Pure, zelfgemaakte ijsthee is een totaal andere ervaring en is bovendien gezond en (vrijwel) zonder calorieën. Tijdens deze workshop leer je om verschillende ice teas te maken op basis van losse thee, fruit, kruiden en (natuurlijke) zoetmakers. IJsthee is helemaal niet lastig te maken en je kunt er ook naar hartenlust mee experimenteren. 

6 tot 8 personen  

€ 30,-  (1,5 uur)

----

Beschikbare data:

- Op aanvraag (min. 6 personen)