top of page
Custom Cakes: Speciale evenementen
MGXII_Zoete_Kruimels_2022_#1_30.jpg

BAKERY &
CAKE STUDIO

Welkom in onze Bakery & Cake Studio! Waar de tijd even stil staat om volop te genieten van taart & gebak, een lekker ontbijtje of lunch. Allemaal homemade, met zoveel mogelijk lokale & biologische grondstoffen & heel veel liefde. Want wij geloven erin dat door elkaar op lokaal niveau te versterken en bewust om te gaan met wat we gebruiken & eten, we de wereld een klein beetje beter te maken.

Ook voor een high tea ben je bij ons op het juiste adres! Of ben je op zoek naar een sfeervolle plek voor een wou je een private- of babyshower high tea? Boek dan onze karakteristieke private room! We maken er graag een speciale gelegenheid van.

MGXII_Zoete_Kruimels_2022_#1_45.jpg

MENUKAART

Bij Zoete Kruimels kun je ook terecht voor een lekker ontbijtje of hartige lunch. We werken we zoveel mogelijk met lokale en/of biologische & duurzame leveranciers voor onze grondstoffen en producten.

 

Bekijk hier onze menukaart.

Vraag naar onze allergievriendelijke & vegan opties.

high tea private room.jpg

HIGH TEA

Geniet van een overheerlijke échte high tea bij Zoete Kruimels! 

Of boek onze private room voor je vrijgezellenfeestje of babyshower.

Kinderfeestje zoet en shoot.jpg

KINDERFEESTJES

 Zoete Kruimels is dé plek voor een uniek kinderfeestje! Wat dacht je van cupcakes versieren of je eigen theekransje? Ook versieren we de tafel en de ruimte zodat het helemaal feest is!

Taart_1.jpg

WORKSHOPS

Wil jij je taart skills naar een hoger niveau tillen? Ben je graag creatief bezig of zoek je een gewoon leuk uitje met vriendinnen of voor een vrijgezellenfeestje? Bij Zoete Kruimels hebben we een workshop die bij jou past. 

Kinderfeestje zoet en shoot.jpg

PRIVATE ROOM

Boek deze karakteristieke ruimte boven in ons monumentale pand, met ruimte voor 10-12 personen.

Ook zijn er verschillende zakelijke mogelijkheden zoals een vergaderen of een breakfast meeting. We maken graag een offerte op maat.

Taart_1.jpg

LEOTEA X

ZOETE KRUIMELS

Onder de deskundige begeleiding van thee sommelier Leoni wordt je onder gedompeld in de wereld van thee en hebben we verschillende workshops en thee  samengesteld.

IMPRESSIE

bottom of page