top of page
10.jpg

ZAKELIJK

Voor een persoonlijke touch, met aandacht & passie.

Heeft u iets speciaals te vieren? Een opening, jubileum of ander moment dat om iets extra's vraagt?​ Of bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan bent u bij Zoete Kruimels aan het juiste adres. Wij maken er een zoete beleving van om niet te vergeten en denken graag met u mee.

Bedrijven waar we o.a. eerder mee mochten samenwerken:

Moneybird, L. Ten Cate, Dura Vermeer, Promanteq, Fysio Koninginneweg, Washtower, Physis Academy, Twente Board, Little Rocket, Twents Carmel College, Cube, Nedko Kozijntechniek, KrachtWerkt, Ryger, Hekman Suelmann accountants en nog veel meer mooie bedrijven! 

Mini cupcakes logo

Ook op zakelijk gebied hebben we bij Zoete Kruimels van alles te bieden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Taarten met logo & eigen branding

  • Cupcakes met logo & eigen branding

  • Custom koekjes op maat

  • Relatiegeschenken & kerstpakketten

  • Zoete postpakketjes

 

Ook voor zoete catering op uw bedrijfsfeest zoals een high tea of sweet table bent u bij ons op het juiste adres.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en dan maken we voor u een offerte op maat of vraag onze digitale inspiratie brochure voor relatiegeschenken voor 2023 aan!

 

Horeca ondernemer, cateraar of trouwlocatie op zoek naar een vaste leverancier voor taarten & (custom) gebak? Wij hebben B2B mogelijkheden en denken graag mee over een passend aanbod voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op. 

PORTFOLIO

"In 2022 hebben zij een prachtige jubileum taart voor ons 5-jarig bestaan gemaakt en hele mooie en lekkere kerstpakketten. Veel enthousiaste reacties hierop mogen ontvangen. Bedankt voor de fijne communicatie en samenwerking. Ik zou het iedereen aanraden om hier lekkernijen te bestellen"

Wastoren / Washtower

bottom of page