CUSTOM CAKES & SWEETS

TAART HELEMAAL OP MAAT

77310453_962431157456516_284147347882403

Maak je feestje extra speciaal met een custom cake van Zoete Kruimels. Wij maken graag al je zoete dromen werkelijkheid! Of het nou voor een verjaardag, babyshower, jubileum of andere viering is. Er is altijd wel een goed moment! 

Je kunt de taart helemaal zelf samenstellen, bekijk hier alle smaken en formaten & prijzen. Een keer wat anders dan taart? Wat dacht je dan van heerlijke cupcakes of andere sweets? Bekijk hier ons aanbod.

Een custom cake moet minstens 2-3 weken van tevoren besteld worden. Ben je later en heb je toch nog wat nodig? Bel ons dan even om te kijken of er nog wat mogelijk is.

 

Hoe werkt het?

STAP 1:

KIES JE SMAKEN EN FORMATEN

Kies hier de smaken voor de cake & vullingen en maak een keuze uit de mogelijke formaten & prijzen. Maak ook een keuze uit eventuele extra's en thema's.

 

Als je nog vragen hebt kun je ons altijd even een Whatsappje sturen of even bellen. 

STAP 2:

BESTEL JE CUSTOM CAKE

Vul al je keuzes in het bestelformulier in. Geef aan voor welke datum je de taart nodig hebt en wanneer je die in de bakery & cake studio wilt ophalen. 

 

Let op: een custom cake moet minimaal 2-3 weken van tevoren worden aangevraagd. Wij doen ons best binnen 3-5 werkdagen te reageren met een offerte. Pas na betaling is de taart definitief besteld & gereserveerd. 

STAP 3: 

LET'S EAT SOME CAKE!

Het is feest! Je kan de taart ophalen in de Bakery & Cake Studio en het feest kan beginnen. Wij geven de taart goed & feestelijk verpakt mee. Ook krijg je van ons instructies voor het vervoeren, aansnijden en bewaren mee.

INSPIRATIE