top of page
thee proeverij.jpeg

ZOETE KRUIMELS X LEOTEA

Onder de deskundige begeleiding van thee sommelier Leoni wordt je onder gedompeld in de wereld van thee en hebben we verschillende workshops en thee  samengesteld.

ONS AANBOD

THEE ONTDEKKING

Tijdens deze mini-theeproeverij met lekkere Zoete Kruimels hapjes geniet je van verschillende theeën, terwijl je uitleg krijgt over de verschillende theesoorten. Je leert onder meer hoe je het perfecte kopje thee zet, waarom rooibosthee eigenlijk geen thee is en wat de aanslag in je theekopje veroorzaakt. Laat je verrassen en verwennen! Je zult thee leren kennen als een veelzijdige drank.

Voor 6 tot 8 personen

 

€ 35,- p.p. (1, 5 uur)  

Beschikbare data:

- Op aanvraag (min. 6 personen)
 

HIGH TEA 2.0

Tijdens de High Tea 2.0  gaat er een hele

theewereld voor je open.

Zoete Kruimels verwent je met heerlijke huisgemaakte hartige en zoete hapjes. Deze worden met zorg gepaard met de perfecte thee door theesommelier Leoni van LeoTea.

Zij zal ook uitleggen wat het verschil is tussen een high tea en een afternoon tea, in welke volgorde een high tea wordt geserveerd en welke thee het beste bij welk high tea gerecht past.

6 tot 8 personen

€ 45,- p.p. (2,5 uur)

Beschikbare data:

- Op aanvraag (min. 6 personen)

WORKSHOP 'HOMEMADE ICE TEA'

Thee hoeft helemaal niet altijd zo heet gezet en/of gedronken te worden. IJsthee kennen we allemaal maar dan zijn het vaak de zoete fabrieksversies vol suiker en geur- en smaakstoffen. Pure, zelfgemaakte ijsthee is een totaal andere ervaring en is bovendien gezond en (vrijwel) zonder calorieën. Tijdens deze workshop leer je om verschillende ice teas te maken op basis van losse thee, fruit, kruiden en (natuurlijke) zoetmakers. IJsthee is helemaal niet lastig te maken en je kunt er ook naar hartenlust mee experimenteren. 

6 tot 8 personen  

 

€ 30,-  p.p.(1,5 uur)

Beschikbare data:

- Op aanvraag (min. 6 personen)

bottom of page